RengasTek

Kampanjat

Syksy 2021

Neonvalojen sankari kulkee Rengascenterin kautta

pe 15. lokakuuta 2021 10.17.00

 

Syksyn rengas-vanne-paketti

NOKIAN NORDMAN 8 + DEZENT TZ

Ready, set, go – baanalle viileän tyylikkäänä RengasCenterin kautta!

RengasCenterin syksyn kuumimmassa 2021 rengas-vanne-paketissa saat talvikestävyyttä ja Miami Vice -luokan tyylikkyyttä näppärään pakettihintaan. Unelmoitpa sitten paluusta tulevaisuuteen tai matkasta mummolaan, niin tämä paketti on varma valinta.

Nokian Nordman 8 -nastarengas etenee tasapainoisesti ja itsevarmasti kuin KITT (jos jonnet ei muista: https://www.suomi24.fi/viihde/muistatko-viela-kitt-pelasti-ritari-assan-pulasta-ja-katkaisi-pahisten-pakoyritykset) aikoinaan, ollen samalla turvallinen sekä jäällä että lumella. Renkaan ajotuntuma on täsmällinen ja helppo niin liukkaissa olosuhteissa kuin sulalla kelillä.

Dezent TZ -vannetta ihaillessasi tarvitset reiskat päähäsi, sillä kiiltoa löytyy. Vanne on myös omiaan Suomen vaativiin talviolosuhteisiin erittäin kestävän SR3-pinnoitteensa ansiosta. SR3 ei ole lyhennys sanoista ”Sexy Rebel”, vaan sanoista “Salt Resistant” eli suolauksen kestävä. Numero taas viittaa 3-kerroksiseen pinnoiteprosessiin, johon kuuluu pohjustus, maalipinta ja viimeistely.

Tämä rengas-vanne-paketti pitää sinut tiellä ja tekee sinusta teiden ritarin, kuningattaren, ässän, vävykokelaan ja mitä näitä nyt on.

Esimerkkihintoja (hinnat sis. alv 24 % ja rengaskierrätysmaksun):

195/65-15 655 €
205/55-16 755 €
215/55-17 995 €
225/45-18 1195 €

Renkaat: Nokian Nordman 8
Vanteet: Dezent TZ, graphite tai silver

Tutustu Nokian Nordman 8 -renkaisiin: Nokian Nordman 8

Dezent TZ -vanteisiin:  Dezent TZ, värivaihtoehdot Graphite tai Silver.

 

Muista varmistaa autokohtainen sopivuus.

Meiltä saat myös renkaiden ilmanpaineen valvonnan anturit.

Testaa

Mikä rengas­kategorioistamme sopii sinulle parhaiten

PREMIUM

Renkaat

Ajatko paljon vuodessa ja tarvitset kestävät auton renkaat? Etsitkö huippulaatuista, turvallista ja lähes äänetöntä rengasta? Arvostat auton renkailta huipputason laatua, kestävyyttä ja turvallisuutta. Premium-renkaat ovat testimenestyjiä, joiden pitoon ja ajomukavuuteen voit luottaa. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Arvostatko auton renkaissa laatua? Etsitkö tasokkaita auton renkaita, mutta auto ei ole sinulle päivittäinen työkalu Quality-renkaat ovat oikea valinta sinulle, jolle renkaan laatu ja toimivat ominaisuudet ovat tärkeitä, mutta et kuitenkaan vaadi renkailta samoja ominaisuuksia kuin ammattiautoilija.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Onko sinulla auto pääasiassa lyhyitä työmatkoja tai kauppareissuja varten? Tarvitsetko autoosi näppärät renkaat, mutta et vietä ratissa pitkiä aikoja vuodessa ja ajat pääasiassa hyvissä olosuhteissa? Kustannustehokas Budget-rengas on hintatietoisen autoilijan valinta.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Rahoitus & osamaksu

HOIDA HANKINTASI VAIVATTA RENGASCENTER-RAHOITUKSELLA

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. 

Hae rahoitusta

Rahoitus
1000–7 500 €

Ostos voi olla haettua luottoa pienempi Joustava takaisinmaksuaika Edullinen korko OP-prime + 9,50%* Laskutuspalkkio 3 €/kk

Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.